tisdag 26 april 2011

Bästa påsken

Min påsk har varit så himla fin. I torsdagskväll anlände mamma och pappa efter att ha kört i 7-8 timmar! På fredagen spenderade vi förmiddagen på IKEA och Media Markt (där det införskaffades en micro). Efter lunch promenerade vi till Röbo-spåren och la oss i en solig sluttning för att sola och fika. På kvällen åt vi påskmiddag i mitt lilla rum!

På lördagen körde vi till Fjällnora som var ett jättemysigt ställe.

Såhär fina hus fanns det.Vi gick en "vildmarksled" på 4,5 km runt en sjö.


Riktigt vildmarksliv, haha! Pappa drog oss över till andra sidan med hjälp av kedjor som satt fast i flotten. Han var mäkta stolt över sin insats.


Helt plötsligt hade vi detta som utsikt. Det var ganska fantastiskt.När vi vandrat färdigt slog vi oss ner på en strand och åt medhavd kycklingsallad och solade. På kvällen åt vi middag på en italiensk restaurang i stan, riktigt gott var det! Efter att ha solat lite på söndagen körde de den långa vägen hem igen. Underbar helg!

Just det, innan de kom hann jag baka surdegsbröd! Det var första gången någonsin. Jag hade gjort en vetesurdeg och brödet är gjort på vetemjöl, dinkelmjöl och dinkelflingor. Receptet är självklart från Leila. Väldans gott blev det. Och nu har jag hela frysen full, för det blev två sådana här gigantiska runda bröd.Och resten av påskhelgen fortsatte sommarvädret. Jag har promenerat i shorts och linne och det är helt underbart.


Idag har vi haft redovisning av en analys på en fysisk aktivitet. Jag pratade om Zumba! Och på eftermiddagen dansade jag, Kristin och Ivette Zumba ute i Engelska parken, härligt!


Hejdå.

2 kommentarer: