söndag 18 april 2010

Sjukt vad äcklig man är

Den senaste tiden har avrinningen i badkaret blivit drastiskt sämre. Efter att ha duschat i två minuter står man med vatten upp till fotknölarna (jag menar malleolerna förstås). Och det tar typ en halvtimme innan vattnet har runnit ner sen. Sjukt äckligt. Dessutom blir badkaret väldigt smutsigt, för smutsen rinner liksom inte ner, den fastnar.

Så ikväll bestämde jag mig för att ta tag i saken. Jag ska skona er från detaljerna. Men jag kan säga så mycket som att det var utan tvekan bland det äckligaste jag gjort i hela mitt liv. Speciellt eftersom det svarta långa håret inte är mitt eget. Kväljningar. Uhääää.

Nåja, nu rinner det utmärkt i badkaret och handfatet tror jag blev lite bättre också. Och jag sprayade så mycket rengöringsmedel så jag tror jag fick ont i lungorna.

Det värsta är ju att allt det äckliga kommer från människor. Som mig.

3 kommentarer:

  1. Badkar är liksom själva definitionen av helvetet på jorden. Det är liksom hår från ställen på kroppen där det inte ens borde finnas hår, det är hudavlagringar och det är fett. USCH! Hett tips från en badkarsnazist - använd en gammal diskborste, peppra badkaret med såpa och låt det dra ett tag. Skrubba sedan tills du blir trött i armarna och skölj av med ljummet vatten. Såpa är bäst på avlagringar.

    SvaraRadera
  2. tack för tipset! problemet är ju att det fastnar i röret sen när det åker ner... men såpa ska jag köpa, det känns mycket mer milöjvänligt än andra rengöringsprodukter.

    SvaraRadera
  3. åhh fy helvete. drog nitlotten och rengjorde badrummen och duschrummet här i kollektivet förra veckan. det var en extremt traumatiserande upplevelse; håll i åtanke att vi bor tio pers som bor i det här huset. i det avloppet grävde jag fram var en go blandning av långt, äckligt hår, naglar, hud och BLOD, allt i en enda gegga. jag la mig typ ner i ett hörn och dog och kräktes samtidigt, helt fruktansvärt. jag lider med dig fialotta! och jag säger BRÄNN det! bränn skiten! tacktack.

    SvaraRadera