fredag 16 april 2010

Om en midre bra dag

I förmiddags hade vi tenta. I Biomekanik och Funktionell anatomi. Igår var en dålig dag. I stora drag såg den ut såhär:

Förmiddag: promenad och okoncentrerat försök till plugg. Sen lagar jag soppa till lunch.
Eftermiddag: Efter att ha fortsatt med mitt okoncentrerade plugg cyklar jag iväg till Willys för att handla (vilket jag egentligen inte behövde, jag behövde bara en anledning till att ta en paus). På Willys får jag menvärk. Skyndar mig hem på cykeln och kastar in varorna i kylen. Sen kastar jag mig i sängen, tittar på tv och tycker synd om mig själv. Efter ett tag vaknar jag, vilket betyder att jag måste ha somnat. Nyvaken och tjock i huvudet sätter jag mig vid skrivbordet igen. Efter ett tag kommer mensvärken tillbaka varpå jag lägger mig i horisontalläge och somnar igen. Vaknar klockan sex. Hurra, det var den eftermiddagen.
Kväll: efter att ha ätit middag försöker jag mig på ett sista plugg-ryck och tror att jag på något omöjligt sätt att jag ska hinna gå igenom allt en gång till. Men jag förstår inget av vad jag läser och sen vet jag inte vad som hände. Plötsligt blev jag bara jättenervös och fick en klump i halsen. Gråt gråt gråt. Tillslut samlade jag mig och bestämde mig för att det iaf inte går att plugga mer. Så jag cyklade till Friskis och gick på Intensivgympa i hopp om endorfiner och gladare tider. Det höll väl i sig i sisådär 5 minuter. Sen var klumpen i halsen tillbaka igen.

Jag var inte trött när jag gick och la mig, vilken ju kaaaan bero på att jag sov på eftermiddan, suck... Så jag låg och vred och vände på mig.

Ja, så blev det ju tenta ändå. Funken gick nog tror jag. Men på biomekaniken fick jag lite panik. Jag kommer att bli förvånad om jag klarar den. Efter att ha dött lite i sängen ett tag så tänkte jag nu promenera till Gå och löpkliniken och köpa nya joggingskor. För det har jag ju verkligen råd med. Not. Ikväll hoppas vi på bättre tider, tentafest är det bästa!

Jag hoppas på en helg med strålande sol, promenader, lördagsfika och allmänt icke-pluggande. Tyvärr tror jag att vädret inte ser så lovande ut.

Ber om ursäkt för ett tråkigt och deprimerande inlägg. Jag var bara tvungen att få det ur huvudet. Hejdå!

1 kommentar:

  1. oroa dig inte markan, jag hade samma senario dagen innan. till och med mensvärken :/ Men om vi nu mot förmodan får omtenta på skit-biomekaniken så är det ju inte hela världen, det är ju inte matte vi ska deala med ;)

    SvaraRadera