tisdag 18 oktober 2011

Tips någon?

Nu har jag haft ont i halsen drygt en vecka. Det blev ju bättre ett tag. Men idag är det klart sämre. Herregud, vad gör jag för fel?!

Hursom. Mitt problem är vad jag ska göra av all tid. Jo, det här med PM-skrivande ger mycket dötid i väntan på feedback. Och jag kan ju inte träna. Idag har jag inte ens varit ute på promenad för det har varit snuskdåligt pissväder. Har bara kärringcyklat (för att inte bli andfådd) fram och tillbaka till Kullenberg. Jag kom hem igen på eftermiddagen och sedan dess har jag:
- Suttit vid datorn.
- Gått igenom 2 års bilder och fört över på USB.
- Stickat.
- Tvättat.
- Sett på Halv åtta hos mig och House.
- Stickat lite till. Nu måste jag byta till nästa nystan, men jag vet inte hur man gör. Så jag måste vänta på hjälp.
- Suttit vid datorn ännu mer.
- Stått mitt i rummet och tittat runt.
- Bläddrat lite slött i receptböcker.

Oh, så tråkigt. Vad gör ni när ni har tid över? Vad GÖR man när man är ledig? Herregud, jag måste skaffa mig en hobby eller nåt. Tips?

2 kommentarer:

  1. Du skulle kunna laga massor av mat och sedan frysa in så att du har matlådor när du har mer fullt upp. Att baka bröd är också tidskrävande. En annan sak man kan göra när man har gott om tid är att läsa en bra bok. Jag har också gott om tid och har planerat att gå på Utrikespolitiska föreningens föreläsningar i Umeå och de brukar ju ha extra bra föreläsare i Uppsala. Jag tror att Sydafrikas vice-president ska hålla i en föreläsning där. Hoppas tipsen är till hjälp!

    SvaraRadera
  2. tack för tipsen! men frysen är redan full av hembakat bröd och matlådor... :P men att läsa ROMANER och inte kurslitteratur borde jag göra. känns så himla lyxigt! det är bara sånt jag gör på sommaren nu för tiden, tyvärr.

    SvaraRadera