söndag 13 februari 2011

Trassel


Fredagen bestod av plugg, inköp av Ben & Jerry's (29.90 på Lutis!!!!) och Intensivgympa. På kvällen cyklade jag in till stan och mötte upp Johanna, Anna-Karin och Sofia - vi skulle nämligen på bio och se Trassel i 3D! Och den var så bra! Barnfilm is the shit! Så fin och rolig och lite läskig.

Så blev det lördag och plugg hos A-K och Johanna 11-15. Jag vet många roligare saker man kan göra på en lördag, men vi hade trots allt rätt så roligt. På kvällen tog jag bussen till Johanna för att hälsa på i hennes nya lägenhet! Den var så fin så jag höll på att smälla av! Skyhögt i tak och med två stora, höga fönster. Det får mig att känna mig som en hamster instängd i bur i jämförelse. Vi åt chokladbollar och såg Melodifestivalen. Himla trevligt!

Söndag. Jag har pluggat och lagat soppa. Strax gympa. Imorgon har vi praktisk examination och jag är nervös. På fredag har vi teoretisk tenta. Buhuu. Det enda jag ser fram emot i veckan är att jag äntligen ska få pengar från CSN, förmodligen på tisdag! På min inköpslista står bland annat ett lysrör till skrivbordslampan, en ryggsäck, beställning från HM Home, plastfickor, häftstift mm mm.
Jag ska drömma om hur man instruerar huff-teknink, djupandning och PEP-pipor, hur man öppnar upp atelektaser och försöka komma fram till hur det nu var med lungans comliance och elastiska återfjädringstryck. Det vore nåt va; om man kunde plugga i sömnen. Vad mycket tid man skulle spara.
Hejdå.

1 kommentar: