söndag 20 februari 2011

Post-tenta-syndromet

I fredags hade vi tenta igen. Skriftlig denna gång. Jag tror nog att det gick vägen, men den var sjukt jobbig att skriva, för det var så stora frågor. Jag skrev drygt 7 sidor, ajaj i handen. Efteråt gick jag, Lindén och Anna-Karin till Café Fågelsången och firade med varsin semla. Årets första för mig. Det var gött vill jag lova.

Sen kliade det i shoppingfingrarna som det alltid gör efter en tenta. Det blev en kjol från HM, strumpbyxor, puder och en ryggsäck. Att köpa en ryggsäck är ju inte speciellt roligt. Men man får se det som en investering; en investering i en rak rygg och mindre ömma axlar. Jag som blivande sjukgymnast borde ju veta bättre än att gå omkring med väskan på ena axeln. Fyfy!
På kvällen hade A-K och Kullenberg hemma-tenta-fest! Mycket folk och himla roligt. Så blev det lördag och jag hämtade ut mitt paket från HM som hade kommit. Åh, LYCKA! En diskhandduk, ett duschdraperi och två kuddar!

Jag ler varje gång jag går in i badrummet. (Jag vet - jag är så töntig) På lördagskvällen såg jag Melodifestivalen med A-K och åt chips. Så blev det söndag och det var tänkt att jag skulle följa med Lindén och hennes föräldrar till IKEA, men det blev inte av, för bilen gick inte att få igång! Så kan det gå. Så jag gick till stan istället. Och fortsatte med mitt post-tenta-syndrom. Behovet var inte stillat.

Det blev bland annat en fantastiskt fin kofta från HM! Det var den perfekta blåa färgen. Blått är ju min favoritfärg på kläder.

Posebild i smutsig spegel.

Och ett urgulligt påslakanset från Åhlens! Det finns så mycket fint på Åhlens nu! Just det, det blev en prickig burk därifrån också. Den kunde jag omöjligt motstå.

Dagens middag blev en tager-vad-man-haver-pasta-sallad-med-inte-så-mycket-sallad. Men gott var det. Pasta, ärtor, rödlök, vitlök, lite olja, avokado, ett halvt ägg och en massa örtsalt.

Imorgon börjar 4 veckors praktik och jag är lite nervös. Önska mig lycka till!

2 kommentarer:

  1. Shame on you!! När jag är arbetslös och får hålla mig så långt ifrån stan som bara är möjligt och sukta mig sömnlös över prylar på nätet kan du inte slänga fram ett påslakanset som ser ut sådär! Jag upplever shoppingdilerium as we speak, jag har ögonen öppna men ser pricka burkar och söta koftor överallt, hjälp hjälp hjälp me-he-hej...

    SvaraRadera
  2. Handduken och duschdraperiet har jag också :D

    SvaraRadera