fredag 21 maj 2010

Finbesöket

Förre veckan fick jag besök av ingen mindre än fina Jessica! Hon anlände med bussen på onsdagkvällen. På torsdagen var det ju röd dag, så då tog vi sovmorgon och när vi åt frukost så ringde Johanna och bjöd över oss på lunch. Så vi tog bussen dit och åt, haha! Sara var där också trevligt! På kvällen åt vi pizza på stan och hyrde Bröllopsfotografen som vi gick hem och såg. Jag gillade den! Mycket djupare än jag trodde, tänkvärd. Trodde att det skulle vara mer "bara" en komedi.

Så blev de fredag och vi tänkte att vi skulle vara lite turistiga. Vi promenerade till Botaniska trädgården och de var så varmt så jackan åkte av på en gång. Jessica fick fnatt och bestämde sig för att fota i stort sett ALLA blommor. Eh.. Så jag satt och väntade lite, haha! Sen gick vi ner på stan och åt glass, varpå vi gick hem och vilade. På kvällen promenerade vi till Linn. Jag hade med en ananas och Johanna och Sara hade med vindruvor och Linn hade mango och hallon, som vi åt med glass och chokladsås - så gott! Jag och Jessica åt glass tre gånger inom loppet av två dygn. Men är det sommar så är det, haha!

Sen blev det lördag och Jessica tog tåget till huvudstaden för att socialisera med andra vänner. Tack för denna gång! På lördagen blev det sommar på riktigt. Jag låg ute och solade på gräsmattan lite. Först tyckte jag dagen var lite dålig för när jag promenerade in med cykeln till stan så lossnade hänglåset någonstans! Så jag fick gå till Clas Ohlssons för att köpa ett nytt. Hänglås måste vara något av det tråkigaste som finns att köpa, näst efter linsvätska och disktrasor. Sen var jag på systemet och köpte två cider (burkar alltså). När jag skulle cykla hem så la jag ner det nya hänglåset i kassen.... Pfffffffffffffffffffffff..!! Det hade blivit ett pyttelitet hål på en av burkarna och det sprutade cider i hela kassen! Så det var ju bara att plocka ur burken och kasta. Hurra. 17.90 kronor åt skogen. Hatar sånt!

Men dagen slutade bra. På kvällen satt jag, Emilia och Linda på gräsmattan och drack vin och surrade. När det började bli lite svalare så gick vi in till Emilia och tog en miljon bilder, och jag har exakt samma min på alla bilder. Sen cyklade vi i sommarnatten till Saluhallen, fick goodiebags i garderoben, drack vin på terassen och dansade loss. Himla rolig kväll! Bilder på allt kommer i nästa inlägg, det blir så tjorvigt annars.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar