lördag 6 mars 2010

Ursäkter och fest

Igår eftermiddag när jag kom hem efter skolan så kändes det väldigt mycket mer viktigt att baka chokladmuffins än att plugga. Sen kändes det väldigt relevant att äta muffins istället för att plugga. Och sen kunde jag ju inte gör annat än att gå ut på en promenad i det strålande vädret - jag menar, man måste ju passa på att njuta när det är så fint! När jag kom hem var jag ju självklart tvungen att duscha så jag skulle vara ren och fräsch inför kvällens äventyr. Och sen satte jag in kycklingen i ugnen. Och sen, ja sen, så läste jag introduktionen till knäkapitlet. Sisådär en tredjedels sida. Och sen, ve och fasa, tiden flyger iväg! Nu var jag tvungen att börja sminka mig, peta på håret, lyssna på peppmusik och så äta förstås. Tänk - det är så enkelt att hitta ursäkter.
Sittdans till The ketchupsong, haha!
Bredaste leendet på Linnea ever!


Vid sex-tiden cyklade jag, Erica och Emilia iväg till Linda och hennes nya smashing-topp-moderna-super-lyxiga-lägenhet! My gosh, varför har inte studentrum medaljongtapeter och diskmaskin!? Why?? Vi var ett härligt gäng tjejer runt ett bord fullt med bål, chips, grönsaker och dipp. Vid halv tio drog vi oss in mot stan, med humöret på topp och gjorde dansgolvet på Värmlands farligt. Himla roligt kväll!

Idag var vädret lika bra och jag promenerade ner på stan, köpte kollegieblock, överstrykningspennor, vita tygskor på HM samt två små muffinsskålar (Ivarsson, jag kunde inte hålla mig). Och så blev det förstås lördagsfika på Norrlands med Johanna, Sara och Linn. Härlig dag! Imorgon måste jag plugga. Inga ursäkter godtas.

1 kommentar:

  1. HRMPF, unga fröken Markström - det är ohälsosamt att shoppa för mycket sött. Nu slutar du och det är för din egen hälsas skull, inte aaaaaaalls för att jag är så avundsjuk att jag ser ut som shrek atm.

    SvaraRadera