lördag 20 mars 2010

Om en utmaning

Onsdag, torsdag och fredag har varit schemafria för mig. Så jag har ägnat dagarna åt att sova till ungefär åtta, träna och plugga. Himla skönt, passa mig utmärkt. Och så blev det helg igen. Igår bjöd Sofia över mig på gomiddag och sen promenerade vi in till stan för att se Alice i Underlandet i 3D! Jag gillade den väldigt mycket! Har aldrig sett 3D förut på bio, och tyckte det var himelens häftigt. Dagens teknik alltså! (känner mig som en gammal tant "men hur gör dom!? HUUR!?")

Sen blev det lördag. Och jag låg och drog mig i sängen till strax efter tio. Strålande sol! Promenad med Sofia. Lite plugg. Och sen träffades jag, Linnea (efter hårda påtrycknignar), Kajsa och Ph på Sats för att gå på Davids omtalade pass! Det hette Shape och var någon sorts funktionell träning. Jäklar! Jäklar, säger jag! Det var väldigt kul! Men sjukt svårt och jobbigt. Det var övningar som jag aldrig har gjort förut och allt David gjorde såg så enkelt ut men blev stört omöjligt när jag skulle göra det. Bara en sån sak som att hålla upp en stång med en arm i luften är ju inte helt enkelt! Var livrädd att jag skulle meja ner någon eller tappa stången. Vinglade farligt mycket.

Men jag hade ju ställt in mig på både död och förnedran så allt utöver det var ju great succses! Så det gick väl rätt bra för att vara första gången måste jag ändå säga. Visst, jag är svag och kan inte gå ner så långt i benböj, men jag kom ut med livet i behåll - hurra! När jag kom ut ur lokalen kände jag att magen fått en hel del. Efter att jag hade duschat började jag känna träningsvärken komma i ryggen. När jag gick hem kände jag att benen var rätt möra.

Så om jag kommer upp ur sängen imorgon är rätt tveksamt. Har en härlig träningsvärk att vänta de närmsta dagarna! Hmm, kanske har gått över på... torsdag? Fredag kanske?

Har iaf laddat upp med brownies som jag bakade igår. Nu ska jag gå över till Kajsa och socialisera. Trevlig kväll!

1 kommentar:

  1. jag skulle knappast säga svag markan! jag tyckte du kämpade på som attan! :)

    SvaraRadera