söndag 4 mars 2012

Att överleva vintern

Umeå-vistelsen gick fort. Jag hann promenera på snöiga vägar, ha ångest över c-uppsats och artikelsökshelvetet, träffa Jessica, Ivarsson och Linn och bli bjuden på massa gott fika, äta lyxmat hemma, inte diska en enda gång, ha lite mer ångest, lyssnat på massa musik samt åka ut till havet med mamma och åka skidor på isen och grilla korv och dricka varm choklad. Det var så fint. Det var så tyst.
Men det är fint att vara tillbaka i Uppsala igen också. Här är det vår. Vår som i så strålande sol så man inte vet var man ska ta vägen, oändliga mängder grus på vägarna som följer med in i hallen, leriga vägar i Röbospåren, fågelkvitter och känslan av att oj-jag-överlevde-vintern-igen-känslan. Älskar det!
I fredags hade Kajsa och Anna-Karin gemensam 50-årsfest. Så himla kul att träffa gamla klasskompisarna igen! Vi var massor av människor, fyllde hela huset, åt pizza, glass och maränger, lekte klassiska lekar, typ limbo och kroppsdel-mot-kroppsdels-leken och slutligen hoppdansade vi i vardagsrummet.
Hejdå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar