fredag 7 januari 2011

Lov igen


Japp, efter att tentan var gjord så blev det ju som lov igen. Tackar och bockar. Men dessa dagar känns egentligen bara som en lång nedräkning tills måndag då det bär av till Fuerteventura!
På onsdagskvällen cyklade jag till Vendela och sedan gick vi till en tjej i klassen som hade förfest. Sedan bar det av till Norrlands för där hade sexorna sin utspark! Vi hade köpt biljetter till släppet för att få se spexet och röja på dansgolvet med andra sjukgymnaster. Himla rolig kväll!
I torsdags gjorde jag inte många knop. Jag råkade sova till halv tolv. På eftermiddan träffade jag Vendela på stan, vi gick i några affärer och åt mackor på Café Årummet. På kvällen träffades jag, Lången och Johanna för att peppa och planera inför resan.
Idag har jag växlat pengar, varit på ett monterpass på Friskis, provat halva min garderob för att välja ut vad som skall med och vad som ska tvättas, tvättat samt frostat av frysen. Det sistnämnda håller jag fortfarande på med, det var ju typ halva nordpolen i mitt frysfack. Har kokat vatten i flera timmar. Sjukt tråkig syssla. När jag blir stor och rik (he he, not) på min sjukgymnastlön ska jag köpa en sån där frys som inte behöver frostas av. Oj, vad vuxet det lät. Efter att jag köpt 5 burkar Ben & Jerry's förstås. Så.
Vad var det för monsterpass då, undrar ni kanske? Jo, det hette Skivstång kondition 75 min. Det var alltså först typ Body Pump och sedan lite kondition på det. Det var jobbigt vill jag lova. När jag kom hem kändes benen som överkokt spagetti. Orkade knappt hålla emot i en 1,5 meter lång nedförsbacke. Träningsvärken kommer inte att vara nådig imorgon.
Kvar på min att-göra-lista är att skura golven samt införskaffa solskyddsfaktor. Något som är hutlöst dyrt! Inte ens på apoteket verkar det vara billigare. Tips någon?
Nu ska jag se på Let's Dance medan mitt frysfack droppar klart. Trevlig helg!

1 kommentar:

  1. Hörru bönan, nog för att du alltid får mitt hjärta att klappa men gösseligen vad het du blev i plattångat hår! RAWR!

    SvaraRadera