lördag 23 oktober 2010

cut cut cut


I fredagsförmiddags hade jag som sagt min praktiska tenta. Efter det gick jag en sväng på stan för lite jag-vet-inte-om-jag-är-godkänd-men-nu-är-det-inte-så-mycket-att-göra-åt-shopping. Jag köpte en tröja med volanger på ärmarna i den finaste blåa färgen och en lång stickad tröja från HMs barnavdelning (!). Dessutom hade jag bokat klipptid för att bli av med mina slitna lockar. Rätt kort i nacken blev det, lite längre fram. Frisören stylade så himla coolt, jag fick värsta volymen baktill, kände mig lite som om jag hamnat i 60-talet.
När jag kom hem på eftermiddagen satt jag och kollade mailen sisådär var femte minut. Och dog lite två gånger. Av lättnad. Klockan 17.30 gick jag på Intensiv-gympa på Friskis. Det var första gången jag gick på det passet på fredagar (brukar ju oftast vara upptagen då, typ med att cykla iväg till förfest) men jag har velat gå på det jättelänge för det är Magnus som leder då. Och han är en sådan människa som osar gladhet! Han är så oerhört taggad och peppad och ler (eller han gapar egentligen, haha) hela tiden och tittar på alla och dessutom är han inte helt tråkig att titta på heller, haha! Sjukt duktig är han som gympaledare iaf och hans pass var toppen. Synd att jag ska vara i Ludvika i sex veckor och inte kommer att kunna gå på hans pass...
Idag har jag gått på förmiddagspromenad, blivit bjuden på hejdå-morotskaka hos Lången tillsammans med några andra tjejer, gymmat, packat och städat.
Imorgon klockan 12.26 går tåget mot världsmetropolen. Det ska bli spännande och framförallt sjukt lärorikt. Det är jag övertygad om. Gonatt!

8 kommentarer:

 1. Jag ska till Skåne och Köpenhamn :) Men, vad ska du göra i Ludvika? Praktik?
  Och frisyren förresten - wow! Den passar dej perfekt ju :) Kram

  SvaraRadera
 2. Gud vad fin du blev i håret =) Hoppas ni får det trevligt i den stora staden ;)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Snyggo! Klippte mig också förra veckan och det påminner lite om ditt förutom att mitt är lika långt bak som fram. Men luggen och längden lika :) Hur är Ludvika? Vill ha uppdatering. Kram!

  SvaraRadera
 4. Men guuuu vilken snygging!

  SvaraRadera
 5. OMG! Var jag inte redan dyngkär i dig så blev jag just det. Marry me! Jag dör! Jag dör så hett!

  SvaraRadera