onsdag 10 oktober 2012

Such a lonely soul



Härmed efterlyser jag musiktips, kära läsare, då det känns som jag snarast regregerar i mitt musiklyssnande. Helst inget lungt och fint, det fixar Ternheim och ingen annan. Mer peppigt!

Tack på förhand.

PS. Bilden är från V-Dala för några veckor sedan, då Popterror spelade. Kul kväll, men jag lyssnade inte så värst mycket på bandet.

2 kommentarer:

  1. Om du vill ha dans unz-unz-unz-peppen så sök på digster på spotify, spellistor alltså. Där har de alla senaste låtar från house och rnb.

    SvaraRadera
  2. Åh, fusk att du fick se popterror! Jag tycker alltid att Movits!, kapten röd, vampire weekend och Onsdag med Lilla sällskapet är bra! Och Of monsters and men är ju också trevliga. Alltså, nu kanske det inte blev sån där unz-unzmusik, men jag kan ju inte sånt (är nog för mkt tant för det är jag rädd)

    Vet att du inte ville ha tips om lugn musik, men helt fantastisk pluggmusik är Yiruma, är en massa pianospel bara (shit, jag är nästan finkulturell) så ingen fin text man kan fastna i.

    Förlåt för tidernas längsta kommentar, men saaaaaaaaaaaknar dig min sockertopp :) Kom till UMEÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera