måndag 1 februari 2010

Saker som (bokstavligen) får hjärtat att slå lite snabbare

... är träning! Jag älskar att träna. Jag spelade fotboll tills jag började åttan. Det var aldrig riktigt min grej, men jag fortsatte rätt länge ändå. Sen började jag spela badminton. Först var det kul. Sen blev det slentrian. Men sen började jag känna mig riktigt duktig och tyckte det var fasligt roligt. Man kan få rysligt mycket träningsvärk i höger axel och underarm efter ett hårt badmintonpass, det vet jag!

Under gymnasiet valde jag en hel del träningskurser. En kurs i styrketräning. En i gruppträning, den var sjukt rolig! I slutet av gymnasiet avancerade jag upp och började träna på IKSU, typ Sveriges största träningsanläggning. Det blev step-pass, afro, gym, löpband med tv-apparater, bodycombat mm mm.

Och nu befinner jag mig i Uppsala och flåsar på Friskis och Svettis. Det blir mycket gym, varvat med gympa-pass, afro och aerobics. Har lovat mig själv att ge spinning en chans den här terminen. Det blir oftast 3-5 pass i veckan. Under vissa perioder, som till exempel nu när vi inte har så mycket i skolan, så tränar jag mer. Ibland blir det mindre. Förra veckan såg det ut såhär:
Måndag: gymmet.
Tisdag: vila, kände mig trött och förkyld.
Onsdag: gymmet.
Torsdag: aerobics.
Fredag: gymmet.
Lördag: afro.
Söndag: vila. Fick lite ont i halsen på kvällen.
Och idag har jag varit på ett puls medel-gympapass.
Det är så himla kul också att det är flera i klassen som tränar på samma ställe! Då blir det roligare!

Gonatt!

2 kommentarer:

  1. Träning är awesome, speciellt när man känner att man börjat komma igång så pass att man inte längre har svårt att motivera sig för att gå iväg på pass/till gymmet eller drar sig för att göra det. Jag dyrkar gymmet på jobbet, mmm. Kan bara motivera mig dagtid, blir taggad till tänderna - på em/kväll är jag alldeles för lat. Du är FIT darla, keep up the good work! Luvs

    SvaraRadera
  2. du är en hurtbulle utav rang markan! det gillar vi :D

    SvaraRadera