tisdag 12 januari 2010

Prickig matlagning

Hej!

Vilken härlig dag! Strax före tolv cyklade jag in till stan och mötte upp Vendela. Vi promenerade runt ett bra tag, upp till slottet och förbi en massa fina hus. Vår plan var att gå till Flogsta, men vi kom aldrig riktigt dit, jag tror inte nån av oss riktigt visste var vi var... inte då jag iaf! Vi kom in till stan igen och åt lunch och fikade på Norrlands. Det är så himla trevligt att vara med Vendela! Tack för sällskapet!

Vi gick i några affärer och jag hittade VÄRLDENS finaste ugnsformar på Stockhome! I pastellfärger med prickar! Hör ni! Med prickar! Prickar när man lagar mat, det är ju genialiskt, vilket idé! Jag köpte en rund grön form och en liten röd.

På eftermiddagen gick jag på aerobics och övade på koordinationsförmågan. Har varit på Willy:s ikväll och handlat. En fin blomma fick följa med hem! Det behövdes när den vissna hyacinten och julstjärnan åkt i soporna.Och den här blomman SKA överleva!

3 kommentarer:

  1. Maj GÅD vad tjusiga formar, det är så man dör lite. Härmapan Ivarsson ska sondera terrängen på stockhome snarast! Puss

    SvaraRadera
  2. oh, jag vill också ha såna formar. vad dumt att det inte finns någon butik här där jag bor!

    SvaraRadera
  3. Blomman ska placeras ljust men inte i direkt solljus. Svalt, ej över ett värmeelement. Då överlever den och blommar längre. Lätt fuktig jord är nog bra om den har hela tiden. //Sara Lycka till med blomman och stickningen

    SvaraRadera