lördag 4 juni 2011

Resfeber!Åh, imorgon åker vi till Portugal! Pepp pepp pepp! Igår tvättade jag i flera timmar. Kvällen spenderades dock inte i tvättstugan, utan med Emilia, Linda och Johanna i stan! Vi åt glass nere vid ån och sen såg vi Pirates .... 4. Vad den nu heter. I främmande farvatten har jag för mig. My gosh. Hetare pirat får man leta efter. Vi var dock alla rörande överens om att prästen på skeppet inte var helt fel heller. Just det - filmen var faktiskt riktigt bra tycker jag! Rolig och lätt att hänga med i. De tidigare filmerna tycker jag har varit lite röriga.


Idag har jag packat, packat, packat. Nästan inte solat någonting, trots att det var riktigt varmt ute idag, mest för att jag lyckades uppbringa en nästintill kokt-kräfta-röd nyans på dorsalsidan av bålen igår (ja, på ryggen alltså). För jag ligger mest på magen och läser när jag solar. I förmiddags var jag sådär äckligt hurtig och gick på spinning klockan 10.00. Det gick faktiskt helt okej, och det var med sorg i hjärtat jag lämnade Friskis med vetskapen om att det kanske var sista gången innan hösten.


Jag vill vara framme nu nu nu! Till solen, stranden, havet, poolen, glassarna, restaurangerna, värmen, allt. Nej, nu måste jag kontrollera för tusende gången att passet, flygbiljetten och plånboken är med...


Ha det bra! Det ska vi ha :D

1 kommentar:

  1. Åh, hoppas ni har det bra där nere!
    Jaa, klart du ska komma och hälsa på :D
    De närmsta veckorna kommer jag mest vara i Piteå eller jobba, men efter midsommar får vi hitta på nåt! :) Kram

    SvaraRadera