torsdag 2 juni 2011

BlodomloppetI tisdags gick Blodomloppet av stapeln! Jag var rätt så taggad på att jogga milen, men var inte riktigt säker på hur det skulle gå. Vendela övertalade mig att starta i den första startgruppen, så det gjorde vi. Starten gick och Vendela var snabbt utom synhåll. Jag bestämde mig för att inte gå ut för hårt, utan hitta en lagom takt. De första kilometerna blev jag omsprungen mest hela tiden. Det var riktigt varmt och jag joggade i linne. Jag var rädd att det skulle blåsa mycket för det hade det gjort hela dagen, men det var rätt så vindstilla.


Milen-rundan var otroligt vacker. Efter någon kilometer kom vi in i skogen. Det var rätt mycket utför. Sedan kom vi ut ur skogen och joggade längs vattnet. Vägen var kantad av doftande blommor och jag såg ett gäng kossor ute på en udde. Jag joggade 5 km på 30.40. Och kände mig inte särskilt trött. Benen var lätta och jag var inte så andfådd. Nu började istället jag jogga om folk som tappat farten. Sista kilometrarna tyckte jag att jag flög fram, ja, så bra kändes det! Jag sprang i mål på 58.18 enligt min klocka. Sjukt nöjd.


När vi samlat hela gänget och hämtat picknick-kassen satte vi oss i stadsparken och kalasade på bröd, potatissallad, lax, pålägg, bullar och en massa annat gott. Bra kväll med andra ord!

2 kommentarer:

  1. whoaaa, en mil under timman! bra jobbat brudn!

    SvaraRadera
  2. det är bra lotta. Jag lämnade blod strax dagarna efter loppet hade varit.

    SvaraRadera