lördag 11 februari 2012

Life's a bitch

Okej. Till er som avskyr gnälliga blogginlägg: sluta läsa nu.

För nu ska det gnällas.

- Idag fick jag reda på att jag ska få göra om min praktik i Valbo. Valbo. Vet ni var det ligger? Nej, just det. Det tar minst 1,5 timme att åka tåg och buss dit. Jag blir trött bara jag tänker på det. Det är säkert en jättebra praktikplats, för jag ska ju tydligen få en extra bra och pedagogisk handledare. Men Valbo. Jag ORKAR verkligen inte pendla igen. Och inte vill jag bo borta i 6 veckor heller. What to do?

- Har känt mig ovanligt trött och seg den senaste tiden. Jag orkar gå på intensivgympa. Jag orkar gå fram och tillbaka till BMC. Jag orkar allt. Men däremellan är jag så trött. Och lat. Ibland känner jag nästan av lite yrsel. Men där har jag en teori; jag har blivit så sjukt spänd i axlarna den senaste tiden. Kommer på mig själv hela tiden med att gå med uppdragna axlar. Och spänd axel- och nackmuskulatur kan leda till yrsel. Så det är nog ingen fara. Nåväl, till veckan ska jag nog gå och ta ett blodprov för att kolla hemoglobinvärdet, har blivit kallad till blodcentralen, eftersom nivån var lite låg sist jag gav blod. Kanske är det det som spökar.

- Den nya klassen jag går i verkar bra. Alla är trevliga och jag har redan ätit middag/förfestat med några stycken igår, vilket var väldigt trevligt. Men ändå, jag saknar mina gamla klasskompisar.

Nåväl. Egentligen är det väl inte så illa. Men vissa dagar måste man få gnälla.

Hejdå.

2 kommentarer:

  1. Man måste helt klart få gnälla för att kunna gå vidare. Ta hand om dig bara! Kram

    SvaraRadera
  2. Var kul att se dig idag men tycker bestämt att vi ska försöka få till lite tid för oss att umgås och snacka :)

    SvaraRadera