tisdag 26 juli 2011

Slutet av juli

- Jag kan inte förstå att juli snart är över.
- Jag kan ännu mindre förstå hur ond en människa kan vara. Hur? Varför?
- Jag jobbar. Cyklar hem vid nio i shorts och linne och tittar upp på den ljusa himlen och njuter njuter njuter av sena sommarkvällar.
- Jag har sett sista Harry Potter-filmen och kan bara hålla med alla andra - så himla bra.
- Jag har ätit middag med mina fina föredetta arbetskollegor, alldeles för länge sen vi sågs!
- Jag har dansat zumba med Emma i Vänortsparken.
- Jag shoppade två par skor på rea igår. Ett par "arbetsskor" och ett par skor med "träskoklack".
- Idag har jag klappat kaniner och får och fotat kor och grisar. Grisarna skulle man akta sig för, för de kunde bitas.
- I övrigt har jag inte gjort så mycket. Se punkt 3. Den senaste helgen (lör-sön) jobbade jag totalt 22 timmar. Catching.

Hejdå.

måndag 18 juli 2011

Glass i stora lass och kulturella äventyr

Tiden går, och jag tvivlar på att mina bloggläsare består.


Nåväl. Det är redan i mitten av juli! Jag tillbringar en hel del tid på jobbet, fast nyligen var jag ledig 6 dagar i sträck. Då drog jag med mig Jessica ner till Stockholm och Uppsala. När vi shoppar tillsammas så brukar det oftast spåra ur. Vi avvek inte från traditionen denna gång heller. Åtminstonde inte Jessica, haha! Förrutom att tömma stadens butiker så hann vi gå på Moderna museet, strosa i Gamla stan, fönstershoppa på NK, äta precis så mycket glass som sig bör på semester, äta sushi, åka båt ut till Vaxholm där vi gick en guidad visning på fästningen, träffa Emelie i Uppsala och se film. Mycket bra dagar med andra ord.


Sedan jag kom hem har jag jobbat ganska mycket, där jag trivs väldigt bra, det kan jag ärligt säga. Men ibland känns det som jag jobbar hela tiden. Och det är lite trist/opraktiskt att jobba kvällar och helger när mina vänner är lediga. Jag hinner ju inte träffa er!


Anyway, nu sitter jag vid mamma och pappas dator och kan därför inte bjuda på mina bilder från Stockholm. Istället lägger jag upp en bild på mig och min fader in action. Han (och lillebror, och kanske mamma) har byggt en vedbod. Här hjälpte jag pappa när han skulle såga till plåttaket.



Hejdå.