måndag 18 juli 2011

Glass i stora lass och kulturella äventyr

Tiden går, och jag tvivlar på att mina bloggläsare består.


Nåväl. Det är redan i mitten av juli! Jag tillbringar en hel del tid på jobbet, fast nyligen var jag ledig 6 dagar i sträck. Då drog jag med mig Jessica ner till Stockholm och Uppsala. När vi shoppar tillsammas så brukar det oftast spåra ur. Vi avvek inte från traditionen denna gång heller. Åtminstonde inte Jessica, haha! Förrutom att tömma stadens butiker så hann vi gå på Moderna museet, strosa i Gamla stan, fönstershoppa på NK, äta precis så mycket glass som sig bör på semester, äta sushi, åka båt ut till Vaxholm där vi gick en guidad visning på fästningen, träffa Emelie i Uppsala och se film. Mycket bra dagar med andra ord.


Sedan jag kom hem har jag jobbat ganska mycket, där jag trivs väldigt bra, det kan jag ärligt säga. Men ibland känns det som jag jobbar hela tiden. Och det är lite trist/opraktiskt att jobba kvällar och helger när mina vänner är lediga. Jag hinner ju inte träffa er!


Anyway, nu sitter jag vid mamma och pappas dator och kan därför inte bjuda på mina bilder från Stockholm. Istället lägger jag upp en bild på mig och min fader in action. Han (och lillebror, och kanske mamma) har byggt en vedbod. Här hjälpte jag pappa när han skulle såga till plåttaket.Hejdå.

1 kommentar: